2012-03-18

Jeansprojekt del 3 - avslut

Äntligen blev jag klar med mitt lilla jeansprojekt! Det tog ett tag...  Här kan du se vilka 2 jeans som gjordes om till olika saker. Nu får ni se mina två sista verk. Som ni märker så är det bara bitar som har använts. Det gick mest tyg åt haklapparna och jeansjackan, men av stuvar o bitar går det även att göra något. Hihi!

Min syrras gamla sommarlinne

                                    KLÄNNING
         Klänningen var tänkt att Z skulle ha på sig då hon fyller ett, men den blev alldeles för stor!        Vet inte hur jag måttade... ja, då får den hänga i garderoben tills den passar. =)
Det gröna tyget är nytt från Z:s faster, jag använde det även när jag sydde haklapparna. Det röda är ett sommarlinne (se bild ovan), halskragen är av min rutiga skjorta och slutligen jeanstyget är rester av min sambos jeans även blixtlåset där bak.

Mönstret är hämtat ur boken "Baby Cool - sy nytt av gammalt".  Gjorde lite små ändringar i mönstret.                                               VÄSKA


         Hittade ett gammalt nyckelband bland mina sytillbehör och ett gammalt band som har tillhört en bag, jag tog bort det gråa bandet och använde fästet i det svarta.
  Framsidan
Insidan
Baksidan


Jag hade två fickor kvar som jag ville göra något av och jag sökte bland olika sybloggar och trillade in på Poppylindas blogg och fick inspiration av en kuvertväska hon gjort av hennes gamla jacka! Check it out.

2 kommentarer:

  1. Bedårande klänning :)
    // Katarina

    SvaraRadera
  2. Superfin klänning, ser ut att komma från något dyrt märke!

    SvaraRadera